خبرهای ویژه

rahbari
» زنان شهیده در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس » شهیده عصمت پورانوری/ شهیده شاخص سال ۹۸

تاریخ انتشار : 1398/02/08 - 19:12

 کد خبر: 13584
 1271 بازدید

شهیده عصمت پورانوری/ شهیده شاخص سال ۹۸

شهیده عصمت پور انوری یکی از آموزش یاران و مربیان نهضت سوادآموزی بود که با عشقی راستین و الهام گرفته از وصی پیامبر (ص) حضرت امام در امر بسیج عمومی برای با سواد کردن بی سوادان قیام کرد تا در نقش انبیاء عظام به این امر مقدس الهی جامه عمل بپوشاند ولی ملکوت اعلی برگزیدش و در فضای روحانیت الله فورانش کرد.

نام : عصمت
نام خانوادگی : پورانوری
تاریخ تولد : ۱۳۴۱
محل تولد : دزفول
تاریخ شهادت : ۱۳۶۰/۰۹/۱۹
نحوه شهادت : بمباران هوایی توسط رژیم بعث عراق

هرساله با آغاز سفر های راهیان نور و درشرف سال نو، شهدای شاخص در حوزه های مختلف جهت آشنایی با سیره شهدا و سبک زندگی آن ها معرفی می شود تا الگویی برای جوانان این مرز و بوم باشد.
در سال ۹۸ نیز شهیدان حجت الاسلام و المسلمین شیخ فضل الله نوری، مهندس امیر مهرداد، سید نورخدا موسوی، سرلشکر حسین شهرام فر، جهادگر اسدالله هاشمی، شهید جبهه مقاومت جهاد مغنیه، و شهیده عصمت پور انوری به عنوان شهدای شاخص سال ۹۸ معرفی شدند.
شهیده عصمت پورانوری در سال ۱۳۴۱ در شهرستان دزفول پا به عرصه وجود نهاد و در خانواده ای مذهبی و با اصالت زندگی کرد.
او از کودکی علاقه وافری به یادگیری مسائل دینی داشت؛ بطوری که در سنین کم توانست قرآن خواندن و نماز را بطور کامل یاد بگیرد و در حفظ و رعایت حجاب خود از کودکی علاقه زیاد نشان می داد.

فعالیت های سیاسی
شهیده عصمت پورانوری در دوران انقلاب، مرتب در مراسم و برنامه های خیابانی و همچنین شرکت در جلسات افشاگرانه رژیم منحوس پهلوی و هدایت دوستان و آشنایان در جهت افشای ماهیت طاغوت سرنگون داشت. با توسل به رهنمودهای امام که بوسیله پخش اعلامیه های او صورت می پذیرفت نقش بسیار فعالی را ایفا می نمود اشتیاق فراوان داشت به بررسی مسائل و مباحث اسلامی بطوری که در جلسات و برنامه عقیدتی، سیاسی که در منازل بعضی از خواهران تشکیل می شد با شور تمام شرکت می نمود تا اینکه انقلاب شکوهمند اسلامی ایران با رهبری و وصایت حضرت امام خمینی(ره) پیروز گردید.
بعد از انقلاب اسلامی ایران، مجدانه در ترویج خط اصیل اسلامی ،که همانا خط امام و روحانیت متعهد و مسئول می باشد تلاش و مستمر و پیگیر داشت و همیشه می گفت : رمز پیروزی و بهروزی اسلام ،امام و روحانیت است، پس این عزیزان را باید داشته باشیم؛ زیرا اینان توشه راهند.
وی علاقه خاصی به روحانیت خصوصا” منصوبین امام داشت؛ به طوری که برای شهادت شهید مظلوم انقلاب آیت الله دکتر بهشتی از اعماق وجودش گریه می کرد.
همیشه از امام بعنوان تنها الگو و اسوه حسنه در دوران حضرت ولی عصر (عج) یاد می کرد.
در دوران دبیرستان فردی بسیار فعال و پرکار بود بطوری که در تمام مراسم و برنامه هایی که در دبیرستان برگزار می شد شرکت فعال داشت؛دقیقاً موضعی خصمانه در قبال نیروهای چپ و منافق و دیگر گروهک های ضدانقلابی که می خواستند در دبیرستان فعالیتی بکنند، داشت و فردی مشخص در انجمن اسلامی دبیرستان خود بود؛ تا اینکه در سال ۵۹ موفق به اخذ دیپلم اقتصاد از دبیرستان کوثر شد.
در اوایل تشکیل نهضت سوادآموزی در دزفول شهیده پورانوری که سال چهارم دبیرستان خود را طی می کرد در تمامی جلسات عقیدتی- سیاسی که از طرف نهضت تشکیل شده بود شرکت مثمرثمر و منظمی داشت و در ارزیابی پایانی این جلسات ، بعنوان یکی از خواهران نمونه در اجرای تکالیف محوله و درک مفاهیم تدریس شده مشخص شد.
پورانوری علاقه زیادی به اجرای فرمان امام در امر مقدس سوادآموزی داشت و این را بارها متذکر شده بود که در نهضت خدمت بکنم تا اینکه اخیرا در امتحان نهضت موفق شد و باز هم بعنوان یکی از بانوان نمونه نهضت در ابعاد مختلف شناخته شد.
عصمت پورانوری فردی صدیق و با ایمان، معقول و با ادب بود. آرام و متین با چهره ای محبوب در خانه و خانواده، پرکار و فعال، توکل و توسلش به خداوند زبان زد همگان بود. سرانجام در تاریخ ۱۳۶۰/۰۹/۱۹ در اثر بمباران هوایی دزفول توسط مزدوران عراقی، به درجه والای شهادت نائل شد.

برگرفته از : ستاد مرکزی راهیان نور کشور

منبع : نوید شاهد


برچسب ها : , , , , , , , , ,
دسته بندی : زنان شهیده در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس
ارسال دیدگاه